🐣 🌱 LENTE SALE | 50% KORTING! 🌸🐝

:
:
:
0,00
0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Algemene informatie

Prijzen

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. De door ons vermelde prijs op de website is de juiste prijs (prijswijzigingen voorbehouden, zet en drukfouten voorbehouden). U dient het totaalbedrag van tevoren aan Multisticker te voldoen. Als het totaalbedrag via uw bank is overgemaakt, zal de bestelling in behandeling worden genomen.
 
 

Afleveradres

Uw bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres welke u opgeeft tijdens het betalen. Indien van toepassing kunt u hier evt. ook een bedrijfsnaam invullen.
 
 

Retourneren

Wanneer de bestelling niet aan uw wensen voldoet, kunt u na contact met Multisticker de bestelling retourneren. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug, of een vervangend product (indien gewenst). De verzendkosten voor het retouneren ligt niet binnen onze verantwoordelijkheid en dient dus door uzelf betaald te moeten worden.
 
 

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Multisticker tegenover de koper kan nooit meer bedragen dan de inkoopwaarde van het geleverde product. Multisticker is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via PostNL. Multisticker is niet aansprakelijk voor transport- of opslagschade voor zover transport of opslag aan derden is uitbesteed. Multisticker is niet aansprakelijk voor bedrijfsschade en gevolgschade van de koper.

 
 

Klachten of vragen

Al uw klachten of vragen kunt u kwijt onder het contactformulier. U kunt ook mailen naar “info@neesticker.com“.
 
 

Privacy

Multisticker geeft nooit persoonsgegevens aan derden door zonder toestemming van de klant. Multisticker gebruikt de gegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

 
 

Toepasselijk recht/geschillen
Op alle overeenkomsten met Multisticker is Nederlands recht van toepassing.

 
Deze website is een onderdeel van MULTISTICKER
Vestiging adres (geen bezoek adres):
Poelruitstraat 3
5247 HS Rosmalen
 
Telefoonnr.: 073 690 92 60 (let op! Vragen over uw bestelling gelieve te mailen naar: info@neesticker.com vermeld hierbij uw bestelnummer deze staat in de ontvangst bevestiging die we naar u gestuurd hebben. Deze ontvangstbevestiging of het mailcontact kan ook bij uw spam/ongewenste mail terecht zijn gekomen)
 
KvK inschrijvingsnummer: 54216397
(Iban) Rekeningnummer: NL18 INGB 0005 0532 99